Poroke

Načrtujete dogodek in želite nepozabno pogostitev?

Poročni dan je eden tistih, ki v življenju pusti najmočnejši pečat. Prav je, da se na ta dan posvetite sebi in svojim gostom, vse ostalo pa prepustite nam. Z veseljem bomo vaš sanjski poročni dan pripravili v naši gostilni, kjer vam nudimo različno velike prilagoditve naših prostorov, v katerih se boste počutili tako prijetno, da boste s seboj odnesli le najlepše spomine. Če želite, pa bomo pogostitev pripravili tudi na prav posebni lokaciji, ki jo boste izbrali vi.

Ne skrbite za podrobnosti, ki jih potrebujete, da bo pogostitev popolna. Uživajte v svojem dogodku, družite se z gosti ter se prepustite izbranim okusom hrane in pijače.

Z odličnim izborom različnih menijev in profesionalnim osebjem bomo poskrbeli, da bo vaše druženje potekalo brezhibno ter boste zadovoljni vi in gostje. Bogate izkušnje z ustvarjanjem najrazličnejših pogostitev so naša dragocena popotnica, da lahko ob kakršni koli priložnosti poskrbimo za nepozabno kulinarično doživetje.

Gostilna Krpan – vedno odlično!

poroka

ZA VSE PRILOŽNOSTI

hrana po meri

Iz le najboljših sestavin bomo pripravili jedi, ki si jih želite ter ki bodo vam in vašim gostom v užitek.

IZBOR LOKALNIH VIN

Oplemenitite svojo poroko z izbranimi vini lokalnih vinogradnikov iz Šmarsko-virštanjskega vinorodnega podokoliša.

SLAŠČICE

Naj vas zapeljejo naša poročma torta in sladice iz naše hišne slaščičarne, ki jih vsakodnevno pripravljamo le iz najboljših sestavin.

OSEBNI PRISTOP

S svojimi izkušnjami vam z veseljem pomagamo pri snovanju kulinarike na vašem dogodku, od predjedi do sladice in polnočnega okrepčila.

OBIŠČITE NAS

Kontakt 

Rogaška cesta 40, 3240 Šmarje pri Jelšah
T: 03 81 71 100
E: info@gostilnakrpan.com

PON – ČET: 09.00 – 22.00
PET – SOB: 09.00 – 23.00
NED, PRAZNIKI: 09.00 – 22.00

izberi željeni datum

Rezervacija

    Ali pa nas pokliči na 03 81 71 100 in opravi rezervacijo enostavno preko telefona.

    utrinki s preteklih porok

    VAJIN DAN