Ponudba

Odlična slovenska jed, hitra malica, kosilo z družino, poroka, piknik pri vas doma, praznovanje rojstnega dneva … 

Za vse to je tukaj Gostilna Krpan. Z veseljem vas bomo sprejeli v naših prijetnih prostorih, ki sprejmejo do 150 gostov.

Bi želeli goste sprejeti pri vas doma ali v službi pripraviti praznovanje za sodelavce? Nič lažjega, saj vam z veseljem priskočimo na pomoč z našim cateringom. Z odličnim izborom menijev in izkušenim osebjem vam bomo nepozaben kulinarični dogodek pričarali na lokaciji, ki jo izberete sami.

Večkrat v letu vas povabimo na posebne dogodke, kot so martinovanje, novoletni ples ali Valentinov večer. Takrat se še posebej posvetimo tematski kulinariki in izjemni vinski spremljavi, kar naredi naše dogodke zares edinstvene.

PONUDBA

ZA VSE PRILOŽNOSTI

hrana po meri

Iz le najboljših sestavin bomo pripravili jedi, ki si jih želite ter ki bodo vam in vašim gostom v užitek.

IZBOR LOKALNIH VIN

Oplemenitite svoj dogodek z izbranimi vini lokalnih vinogradnikov iz Šmarsko-virštanjskega vinorodnega podokoliša.

SLAŠČICE

Naj vas zapeljejo sladice iz naše hišne slaščičarne, ki jih vsakodnevno pripravljamo le iz najboljših sestavin.

OSEBNI PRISTOP

S svojimi izkušnjami vam z veseljem pomagamo pri snovanju kulinarike na vašem dogodku, od predjedi do sladice.

pri vas

Catering

Z odličnim izborom različnih menijev in profesionalnim osebjem bomo poskrbeli, da bo catering na vašem dogodku potekal brezhibno ter boste zadovoljni vi in gostje. Bogate izkušnje z ustvarjanjem najrazličnejših pogostitev so naša dragocena popotnica, da lahko ob kakršni koli priložnosti poskrbimo za nepozabno kulinarično doživetje.

Podrobnosti

pri nas

Dogodki

Novoletni ples ob odlični kulinariki, valentinova romantika ali martinova gos pri Krpanu?
 
Večkrat letno pa organiziramo dogodke (martinovo, valentinovo, novoletni ples), kamor lahko povabite vaše ljubljene na kulinarična razvajanja in nepozabne trenutke.

Podrobnosti

pri nas

Zaključene družbe

Za praznovanja zaključenih družb vam nudimo različno velike prilagoditve naših prostorov, v katerih se boste počutili tako prijetno, da boste s seboj odnesli le najlepše spomine. Ne skrbite za podrobnosti, ki jih potrebujete, da bo pogostitev popolna. Uživajte v svojem dogodku, družite se z gosti ter se prepustite izbranim okusom hrane in pijače.Podrobnosti

pri nas

Malice

Preverite Krpanove malice in nove tedenske malice, ki so na voljo vsak dan med 9:00 in 13:00. Dostavimo jih tudi v službo ali na dom, ali pa jih prevzemite v naši gostilni.

Ponudba tekočega tedna

pri nas

Kosila

Zakaj ne bi kuhanja prepustili nam in uživali v vsak vikend novem meniju, ki vas bo navdušil z izjemnimi jedmi in odlično vinsko spremljavo po vaši želji. Seveda pa lahko izberete tudi kaj odličnega iz našega rednega menija.

Jedilnik

OBIŠČITE NAS

Kontakt 

Rogaška cesta 40, 3240 Šmarje pri Jelšah
T: 03 81 71 100
E: info@gostilnakrpan.com

PON – ČET: 09.00 – 22.00
PET – SOB: 09.00 – 23.00
NED, PRAZNIKI: 09.00 – 22.00

OPRAVI REZERVACIJO PREKO OBRAZCA

Rezervacija

    Ali pa nas pokliči na 03 81 71 100 in opravi rezervacijo enostavno preko telefona.