O nas

Gostilna Krpan – vedno odlično!

Dobrodošli v Gostilni Krpan.

Že v rimskih časih so se ljudje ob rimski cesti v teh krajih ustavljali, da so se okrepčali, prav tako stoletja kasneje srednjeveški trgovci in popotniki. Nič drugače ni bilo pred 100 leti, ko v Šmarju pri Jelšah in okolici ni bilo težko dobrega okrepčila v pristnih, domačih gostilnah, ki so slovele po spretnih kuharicah in dobrem vinu. Za lačne in žejne smo v naših krajih vedno znali dobro poskrbeti in to je bilo vodilo, ko smo zasnovali zgodbo sodobne šmarske gostilne – Gostilne Krpan. Združili smo nekatere najbolj priljubljene jedi v Sloveniji, pristno domačo kulinariko in mednarodne kulinarične uspešnice, vse skupaj pod vodstvom mlade, zagnane ekipe.

Odlična kulinarika

Združili smo najbolj priljubljene jedi v Sloveniji, pristno domačo kulinariko in mednarodne kulinarične uspešnice.

Domače sladice

Naj vas zapeljejo sladice iz naše hišne slaščičarne, ki jih vsakodnevno pripravljamo le iz najboljših sestavin.

Ambient

Pozdravili vas bomo v skrbno zasnovanem ambientu, ki z različnimi prilagoditvami omogoča vam in vašim gostom prijetno počutje.

GOSTILNA KRPAN

O nas

O zaposlenih

Srce naše gostilne so naše kuharice in kuharji, slaščičarke in slaščičarji, natakarice in natakarji. Skrbijo za to, da vas na krožniku pozdravi vedno odlična hrana, ki je postrežena z nasmehom in prijaznostjo.

 

O Toniju

Toni Golež je prekaljeni gostilničar, ki je svojo profesionalno pot začel pred četrt stoletja. Njegova strast so tako tradicionalne jedi kot sodobni, kreativni krožniki, ki ob spremljavi izbranih lokalnih vin pričarajo nepozabno gurmansko izkušnjo.

O Šmarju

Gostilna Krpan nadaljuje bogato gostilniško tradicijo v Šmarju pri Jelšah. Ob že stoletja prometni cesti s spoštovanjem do nekdanjih gostilničarjev ponuja okrepčilo in prijetne trenutke ob vseh priložnostih. Vedno odlično!